Atelier de olarit cu Raul Bocse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nascut in Leheceni, un sat cu traditie veche in ale olaritului, Raul Bocse este unul dintre acei tineri care s-au incumetat sa duca mai departe un mestesug stravechi si sa-l integreze in peisajul artistic al vremurilor noastre, caci ceramica lui Raul nu este doar un obiect utilitar ci si o lucrare de arta. Dupa ce a invartit pentru prima data roata olarului la varsta de 6 ani, sub indrumarea bunicului sau, Raul a continuat sa lucreze si a făcut studii în domeniu, atât la liceul din Beiuş cât şi la Facultatea de Arte Vizuale din Oradea.

Prieten al Zilelor Padurii Craiului si al Festivalului Straita Plina inca de la primele editii, Raul Bocse va fi prezent din nou la aceste evenimente organizand sambata, 8 octombrie un atelier de olarit deschis tuturor celor care vor sa se initieze in tainele acestui mestesug. Sub indrumarea atenta a maestrului veti putea da forma lutului, creand cu mainile goale, din pamant, un obiect unic, insufletit de propria voastra imaginatie.

i

i

i

i

_______________________________________________________________________

Straita Plina se desfasoara sub egida „Zilele Pădurii Craiului 2016”, parte a proiectului „Pădurea Craiului – un loc mai bun de vizitat, un loc mai bun în care să trăiești”, finanțat în cadrul programului Green Entrepreneurship 2.0, o inițiativă comună a Romanian American Foundation și a Fundației pentru Parteneriat.

logorafsigla-fp

Organizatori: sigla-ov     rosia-final-text-alb-rgb-copyPrimaria Comunei Rosia logo-ecoturism-padurea-craiului     amd-bihor-logo_colorsiglacjcpctb-03consiliul-judetean-bihor2  logo-turism-bihor1-copyxterra

Parteneri media: jurnal-bihorean  sigle_bihon  evenimente-oradea-logo-cu-r-1-2 crisana1   sigla-digi24-oradea    ghidlocal-logo-color  sigla-rt  logo-radio-maria-complete-high-quality    sigla-uzp-bihor-e1456157684662sigla noul BH:Layout 1  color-pe-transparent-01-2  sigla-noua-site

Reclame